Cordon bleu

de corina241 in Pui, 1 Ian 2011 | 6256 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui dezosat
  • 4 felii de cascaval
  • 4 felii sunca presata
  • sare
  • piper
  • 1 ou
  • 1 lingura de faina
  • 2 catei de usturoi
  • ulei de palmier
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon bleu:

Carnea se spala,iar apoi se pune pe o folie de plastic si batem cu ciocanul de snitele.Condimentam,punem o felie de cascaval,una de sunca si apoi rulam si prindem cu scobitori.

Amestecam intr-o farfurie adanca oul cu faina,usturoiul si putina sare si formam o compozitie usor ingrosata.

Luam rulourile formate,le trecem prin oul cu faina si le scufundam in baie de ulei.

Le scoatem pe un prosop de hartie si lasam sa se scurga bine.

Servim cu orice garnitura preferam!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon bleu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu sos de dovleac copt